Otto Oussoren treedt terug als commissielid

Otto Oussoren.JPGmaandag 02 oktober 2023

Onlangs is het nieuwe politieke seizoen van start gegaan. Dit was voor ons commissielid Otto Oussoren een natuurlijk moment om als commissielid van de ChristenUnie De Bilt terug te treden. De komende jaren staan voor hem zijn gezondheid en zijn vakgebied onderwijs voorop. De fractie en het bestuur vinden zijn besluit heel jammer, maar hebben alle begrip voor zijn keuze.

In de raadsvergadering van 28 november 2019 is Otto geïnstalleerd als commissielid. Sindsdien heeft hij zich ontwikkelt tot een vaste kracht binnen de fractie met een brede maatschappelijke belangstelling en grote betrokkenheid. Zijn aandachtsgebieden liepen uiteen van ruimtelijke ontwikkelingen (zoals het voormalige Hessingterrein, de Ambachtstraat, de Spoorzone) naar het sociale domein (met name het opkomen voor jongeren die mentale problemen opgelopen hebben vanwege de corona lockdown), de discussie rondom klimaatmaatregelen in De Bilt (zonnevelden Maartensdijk en Groenekan) tot het opkomen voor openbare orde en veiligheid (versterkte inzet van boa’s en adequatere actie op meldingen overhangend groen en slecht wegdek en bestrating).

De fractie en het bestuur danken Otto nu al heel hartelijk voor de prettige samenwerking en zijn grote betrokkenheid en inzet voor de Biltse samenleving. In de Algemene Ledenvergadering van november nemen wij officieel afscheid van Otto als commissielid.

Fractie en bestuur zijn blij dat Otto zich blijft inzetten voor de ChristenUnie De Bilt. Wel zal dat meer op het vlak van advisering en ondersteuning van het bestuur van de ChristenUnie De Bilt zijn. Daarbij valt direct al te denken aan onze deelname aan het landelijke project van het ontwikkelen van een meerjarig koersdocument voor de plaatselijke ChristenUnie. Fijn dat Otto zich voor de Biltse samenleving en de ChristenUnie De Bilt blijft inzetten!

« Terug